Standhouders info

Logo makers

Speel je zelf met het idee om je creatieve vaardigheden te verfijnen door een opleiding te volgen om op die manier als zelfstandige aan de slag te gaan? Bekijk onze creatieve opleidingen!

Syntra West heeft al jarenlang enkele geweldig creatieve opleidingen die razend populair zijn. Ondertussen hebben honderden creatievelingen zo’n opleiding gevolgd en hun ondernemershart gevolgd om zelfstandige te worden. Wij noemen ze ‘MKRS’ (makers). MKRS maken de meest creatieve, innovatieve,  duurzame en gewoonweg mooie spullen. Van keramiek, tot juwelen, meubels, handtassen enz… En tijdens het MKRS event stelden deze MKRS graag hun creaties, hun winkel, hun merk aan jou voor. 

Op zaterdag 22 april organiseert Syntra West we het tweede MKRS-event in La Brugeoise in Brugge. Je kan er het aanbod van onze Makers niet enkel bekijken, maar uiteraard ook kopen. Zo koop je niet enkel lokaal, maar ook rechtstreeks aan de Makers. Het word dus terug een gezellige beurs boordevol creatieve ondernemers die hun passie voor het vak tonen. 

Nieuwsgierig? Bekijk zeker sfeerbeelden van de vorige editie en onze socials.