Deelnemen als standhouder

Logo makers

Van keramiek tot multimedia, houtbewerking tot mode, van interieur tot grafisch ontwerp, van barista tot chocolatier als maker krijg je de kans om jouw producten eens uit de webshop of klassieke etalage te halen. Je slaat je vleugels uit en bereikt een ander publiek dan normaal, nieuwe klanten vinden op deze manier misschien de weg naar jouw zaak.

  • Je verkoopt jouw ontwerpen, producten of diensten tussen collega-makers. Wie weet ontstaan er hieruit nieuwe samenwerkingen? We doen er alles aan om een mooie mix van verschillende MKRS te realiseren.
  • Een demo geven kan na overleg ook een optie zijn.
  • Er is plaats voor maximaal 100 standen, we zien het groots!
  • Er is heel wat ruimte voor enkele leuke foodtrucks, zo maken we van de markt-beleving helemaal compleet!
  • Dit aanbod is exclusief geldig voor (oud)-cursisten en docenten van Syntra West die een langlopende ondernemersopleiding volgden, zelfstandig zijn in hoofd of bijberoep is een must..
  • Wij nodigen onze huidige cursisten en oud-cursisten uit op MKRS, daarnaast voorziet Syntra West de nodige commerciële acties via onze websites en Socials. We gaan er ook vanuit dat elke standhouder ook zijn of haar netwerk zal warm maken om een bezoekje te brengen aan het event.

Nieuwsgierig? Bekijk zeker sfeerbeelden van editie 2022 of van editie 2023 en onze socials.

Deelname

Deelname aan MKRS kost in 2024 € 175,- (exclusief btw) per maker/merk. Zie onderaan het standhoudersdossier voor alle info.  Een kraam op eigen initiatief delen met een andere maker is mogelijk. De kosten per maker/merk blijven in dat geval gelijk en beiden melden zich aan via onderstaand formulier.

Heb je een toffe workshop of demo te bieden? We kijken graag of we plek voor je hebben! Geef in je aanmelding een duidelijke omschrijving van je plannen.

Lees het standhoudersdossier