Praktisch

MKRS gaat door in de prachtige La Brugeoise, een fantastisch pand, strategisch gelegen tussen de E40 en het historisch centrum van Brugge. Bereid je hier voor op je praktisch bezoek aan MKRS.

Er zijn 400 parkeerplaatsen voorzien bij La Brugeoise, en aanvullend nogmaals 400 plaatsen.

Let op! Met de auto is La Brugeoise enkel bereikbaar langs Ten Briele (Sint-Michiels) of via de Vaartdijkstraat in Steenbrugge (aan de groene brug). Dit is ook waar het Lappersfortbos gelegen is.

Je GPS instellen: op kruispunt Ten Briele-Vaartdijkstraat of op Vaartdijkstraat 36 (dit is het kruispunt van Ten Briele en de Vaartdijkstraat) in 8200 Sint-Michiels. Rij dan nog even verder langs het water (negeer het verbodsteken: dit geldt niet voor bezoekers van La Brugeoise). Even verder op je linkerkant kan je de parking oprijden van La Brugeoise. Waar het bord ‘Bombardier’ staat.

Met de fiets en te voet is La Brugeoise heel gemakkelijk bereikbaar langs beide zijden van de Vaartdijkstraat en via de voetgangersbrug over het water (van Baron Ruzettelaan naar Vaartdijkstraat). 

La Brugeoise is ook heel makkelijk bereikbaar met de trein. Kom je uit het station, dan stap je naar rechts langs de ring. Sla rechtsaf langs het water. Na 10 minuutjes stappen kom je aan La Brugeoise.

Tot binnenkort!