Sam Serveert

Handmade in Brugge labelhoudster Sam Serveert redt onbeminde fruit en groenten van biologische oorsprong ‘met een hoek af’, seizoensgebonden overvloed, ten-minste-houdbaar-tot producten en een wildpluk aan noten, bloesems, bloemen, kruiden en meer. Eender welke producten die in aanbod zijn, worden bewaard dankzij droogtechnieken die de ‘overschotjes’ omzet in exclusieve, (h)eerlijk gezonde, vitamine- en vezelrijke fruitknabbels met een harmonieus, erg gevarieerd smaakpalet. Het aanbod gaat van verschillende soorten granola en muesli, suikervrije fruitsnoepjes tot thee-infusies en noot-fruit-dadel ROLLEBOLLEKES. 

Duurzaamheid

Net omdat ik als Brugse sociaal-circulaire ondernemer reststromen van biologisch fruit en groenten valoriseer en daarvoor de talenten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzet. 

Aangeboden op de beurs

Sam Serveert geeft onbeminde vruchten en andere overschotten een nieuwe bestemming als gezonde snack, thee-infusie, granola en veel ander lekkers. Dankzij Sam Serveert krijgen groenten en fruit ‘met een hoek af’ en andere overschotten aan producten een nieuwe bestemming. In grote droogovens worden ze langzaam gedroogd op lage temperatuur, een proces dat de vitaminen en smaak optimaal behoudt. Het resultaat: overheerlijke snacks en muesli’s, verrassende thee-infusies en unieke truffels. En dat allemaal zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Wil jij deze producten zelf eens proeven? Of wil je meewerken aan het verhaal van Sam Serveert? Lees dan meer via de website samserveert.be en kom zeker langs op de MKRS beurs. 

E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. +32 486 79 64 97

Sam Janssens