Eind 2021 ben ik, Fréderic Bostyn, gestart met The Nutty Farmer. We maken krakend krokant geroosterde cashewnoten voor bij de Apéro of om te crunchen op je favoriete gerecht. Wat maakt onze nuts Anders?
- Met de hand gemaakt op onze boerderij in Sint-Denijs (waarvoor we het Handmade In Belgium label hebben ontvangen): We doen alles zelf en dat proef je!
- Avontuurlijke smaken: Geen saaie, ééntonige smaken maar rijke, avontuurlijke smaakbommen die je smaakpapillen meenemen op een reis rond de wereld!
- Gemaakt met respect voor de mens en de natuur: Onze Nuts zijn Fairtrade gecertificeerd waardoor de boeren in Burkina Faso, waar we mee samenwerken, een eerlijk loon krijgen voor hun cashew noten. Voor ons als landbouwer zeer belangrijk! Verder is onze verpakking recycleerbaar en werken we met herbruikbare bakvellen ipv wegwerp bakpapier
Smaken:
- Giraffic spiced Caramel: Met karamel & kaneel (topper bij kaas)
- Happy Hippo: Met granaatappel & Midden-Oosterse specerijen (bestseller)
- Crocodile Curry: Met curry & rozemarijn (topper in slaatjes)
- Burning Buffalo: Met (licht) pikante kruiden en gerookte specerijen
Aangeboden op de beurs
Geroosterde Fairtrade cashew nuts in 4 avontuurlijke smaken, voor bij de apéro of om te crunchen op je favoriete gerecht.
E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. +32 492 52 13 12
Fréderic Bostyn
Deze maker volgde bij Syntra West de opleiding sommelier.