Creativiteit, origineel, passie.
Het verhaal achter mijn creaties
Patisserie is een passie die is gekomen door de horeca als kok. Als kok is de passie ontwikkeld tot patissier. En Parijs waar ik regelmatig op reis ga om te genieten en de nieuwste patisserie te ontdekken en proeven!
Mijn favoriete creatieve proces of techniek
Soorten vullingen en lagen, structuur: vol,zacht, krokant…
Het meest onverwachte of grappige dat al is gebeurd sinds ik ben begonnen
De opleiding patisserie, wanneer iemand het op een andere manier deed, wisten ze mij al snel te vinden, met de eerste woorden: “je kan goed zien dat het een kok is hoor! ” hetzelfde resultaat met een andere handeling.
Als mijn producten een soundtrack zouden hebben:
It’s a beautiful day (U2).
E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. 0476 28 79 24
Björn Kousemaker
Ik volgde bij Syntra West de opleiding bakker- banketbakker en restauranthouder.