Nemm

Tine Van den Bosch (°1977) is een gepassioneerde wetenschapsleerkracht en designer uit Gent. Na 15 jaar zette Tine haar onderwijsopdracht even aan de kant en richtte in september 2020 haar creatief atelier op. De drang om te ondernemen, te begeleiden en ook zelf te creëren zorgde voor het ontstaan van “nemm”. Tine creëert banken die multifunctioneel inzetbaar zijn. Een stalen frame en massief houten zitting zijn vaste waarden in deze handgemaakte ontwerpen. De banken met een kenmerkend ‘Old School’ gehalte worden op maat gemaakt van elke klant voor wat betreft de afmetingen en kleurencombinatie. Hiermee wordt elk ontwerp een “pièce unique” en krijgt de klant een bank die perfect past in haar leefwereld. 

Duurzaamheid

Mijn ontwerpen worden op maat gemaakt van de klant en zijn allen unieke stuks. Dus geen massaproductie. Mijn stalen frames en houten zittingen zijn zeer duurzaam en gaan veel langer dan een leven mee… 

Aangeboden op de beurs

Onder de merknaam “nemm” creëert Tine unieke design banken die multifunctioneel inzetbaar zijn. Een stalen frame en massief houten zitting zijn vaste waarden in deze handgemaakte ontwerpen.  

E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. +32 473 60 37 20

Tine Van den Bosch

Deze maker volgde bij Syntra West de opleiding juwelen maken met zilverklei.