La Babou

La Babou is een Belgisch, meer specifiek een Brugs brei-atelier dat zich focust op handgemaakt duurzaam breigoed. Al mijn producten worden gemaakt met veel liefde, zorg en oog voor detail, op de breimachine en afgewerkt met de hand. Met behoud van het vakmanschap, traditionele technieken vermengd met moderne hedendaagse ontwerpen. Naast breien heb ik een passie voor architecturale vormen in steden. Deze lijn wilde ik dan ook graag doortrekken in mijn collectie. Al mijn modellen zijn dan ook vernoemd naar steden. 

Duurzaamheid

De producten van La Babou worden allemaal met de hand gemaakt, meestal op vraag. Zo voorkom ik overproductie wat in de lijn ligt met mijn visie. De garens zijn voornamelijk van hoogwaardig en kwalitatief katoen, daarvoor werk ik samen met een bedrijf uit Nederland. Dichtbij, dus ook geen verre afstanden qua transport. La Babou blijft voortdurend streven naar een zo duurzaam mogelijk product. 

Aangeboden op de beurs

Verfijnde, unieke eigentijdse gebreide sjaals, accessoires en geschenken. Het is ontworpen om de persoon die ze draagt een krachtig uniek gevoel te geven.  

E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. +32 477 30 54 77

Elisabeth Lebbe

Deze maker volgde bij Syntra West de opleiding succesvol ondernemen.