Kleihuis

Al jaren voelde ik de behoefte om te creëren met mijn handen. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven was ik opzoek naar iets waar ik mijn gevoelens en creativiteit kon insteken. Toen ontdekte ik keramiek, Werken met klei brengt me terug naar mijn basis. De innerlijke rust, de bron van creativiteit die vrijkomt, deel ik graag met anderen. Als keramist ben ik op zoek naar authenticiteit, eenvoud, en vooral wil ik mijn ziel stoppen in mijn ontwerpen. Ik maak keramiek voor mensen die handwerk appreciëren en er ook ten volle en bewust voor kiezen omdat ze er een meerwaarde in zien. Geniet van de keramiek waar er een ziel in zit. 

Duurzaamheid

Hergebruik van recup-klei is zeer belangrijk, Eveneens zo zuinig mogelijk om springen met water. Enkel stoken tijdens zonnige dagen om optimaal gebruik te maken van zonne-energie.  

Aangeboden op de beurs

Verlichting. Gemaakt met geduld om rustgevend te zijn Geïnspireerd door de kunst van het draaien, een proces dat rust, geduld en vaardigheid vergt, ontwerpt Alain Stubbe “kleihuis” deze prachtige keramiek Hanglampen. Deze hanglampen wordt gemaakt gemengde kleisoorten. Een hanglamp die voor een rustgevend effect en thuisgevoel zal zorgen. 

E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. +32 498 40 33 60

Alain Stubbe

Deze maker volgde bij Syntra West de opleidingen pottenbakker en keramist.