Herrys

Ontdek de eenvoudige, originele en tijdloze ontwerpen die rust uitstralen en waar mensen gelukkig van worden. Mijn naam is Herlinde Creyf en het is mijn passie om lederen handtassen en accessoires te ontwerpen en vervaardigen onder de merknaam Herrys. De stijl is strak en eenvoudig, de collecties stralen klasse uit, zijn functioneel en zitten boordevol kleur. Alle handtassen en accessoires zijn met veel liefde voor het vak, volledig handgemaakt en daarom ook uniek. Zowel buitenzijde als binnenzijde zijn vervaardigd uit kwaliteitsvol leder. 

Duurzaamheid

De meeste huiden waarmee gewerkt wordt, zijn een afvalproduct van de voedselindustrie. Leder gaat ontzettend lang mee, waardoor het duurzaam is om mee te werken. De stijl van Herrys is tijdloos, strak en eenvoudig. Alle verpakkingsmaterialen en communicatie zijn zorgvuldig uitgekozen met het oog op onze ecologische voetafdruk.  

Aangeboden op de beurs

Kom eens langs bij Herrys! Wij brengen een selectie handtassen gecreëerd voor de dynamische vrouw die houdt van strakke eenvoud en kwaliteit. De tassen stralen klasse uit, zijn functioneel en zitten boordevol kleur. Uiteraard zal de favoriete Fortune Cookie Bag niet ontbreken. Onze accessoires vullen de handtassen perfect aan door het elegant karakter en complementair design. See you soon! 

E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. +32 475 38 14 95

Herlinde Creyf

Deze maker volgde bij Syntra West de voltijdse dagopleiding designer van schoenen en handtassen.