De Broodsmid

Stefan Vandaele van de broodsmid bakt broden en lekkernijen op de traditionele manier. Enkel natuurlijke ingrediënten worden verwerkt in zijn bakkerij. Voor de desembroden, artisanale boterkoeken met boter en de “baguette tradition” doen mensen al eens een ommetje! Wij doen er alles aan om up to date te blijven met de laatste trends. We volgen regelmatig opleidingen in binnen en buitenland. Ook aan wedstrijden nemen we deel in 2014 zijn we 4 de geworden op het belgisch kampioenschap bakkerij in 2017 zijn we 4 de geworden op het europees kampioenschap bakkerij “le pellon d’or” met als klap op de vuurpijl in 2019 BELGISCH KAMPIOEN BAKKERIJ. Maar nog zijn we niet klaar want we gaan voor de “mondial du pain” wereldkampioenschap bakkerij . Tevens zijn we lid van enkele wereldwijde bakkers verenigingen zoals “Richemont club Belgie en internationaal “ook bij “les ambassadeurs du pain” zijn we lid. Meer regionaal zijn we lid van “handmade in brugge ” en foodlab.  

Duurzaamheid

Wij werken samen met een lokale boer die ons graan kweekt , die daarna geoogst wordt en op een windmolen vermalen wordt.  

Aangeboden op de beurs

Wij bieden desembroden aan gemaakt met veel liefde en passie. Met een desem van 20 jaar oud. Eigen gekweekt spelt en graan. Puur natuur dus zonder additieven.  

E-mail | Instagram | Facebook | Tel. +32 50 31 31 32

Stefan Vandaele

Deze maker volgde bij Syntra West een opleiding duaal leren.