Atelier Loulou

Atelier Loulou ontwerpt en maakt lederwaren met een fonkelend accent. Door het aanbieden van maatwerk en personalisaties, biedt Atelier Loulou geen alledaagse gebruiksgoederen, maar echte pareltjes om te koesteren. 
Op deze manier inspireert Loulou vrouwen om te kiezen voor een hoogkwalitatief product waar ze hun leven lang geniet van hebben. Het gebruik van beperkte oplages restleder voor de handtassen en accessoires, garandeert dat je steeds een uniek stuk in huis haalt.

Duurzaamheid

Voor beurzen e.d. zorg ik dat ik steeds een beperkte oplage stock heb. Het grootste deel van de verkoop is echter maatwerk. Hierdoor wordt er pas geproduceerd zodra een bestelling geplaatst is en wordt overstock tegengegaan. De producten worden gemaakt uit leder, een hoogstaand kwalitatief materiaal dat generaties overbrugt en gemakkelijk terug op te blinken of te herstellen is. Daarnaast gebruik is voor alle handtassen en accessoires restleder. Op deze manier wordt de afvalberg ontlast en krijgt de klant er als extra mooi voordeel een uniek stuk voor in de plaats. 

De snijresten worden steeds verzameld om bijvoorbeeld juweeltjes mee te maken. 

Aangeboden op de beurs

Lederwaren voor hem en haar. Naast handtassen en accessoires zoals riemen en portefeuilles zullen ook de leren jassen hun intrede maken. Op de beurs zullen enkele voorbeelden te zien zijn, alle leren jassen worden op maat van de klant gemaakt in de door hun gekozen kleur(en).

E-mail | Website | Instagram | Facebook | Tel. +32 470 80 43 92

Loulou Herman

Deze maker volgde bij Syntra West de voltijdse dagopleiding designer van schoenen en handtassen.