Deelnemen als standhouder

Waarom deelnemen?

  • Van keramiek tot multimedia, houtbewerking tot mode, van interieur tot grafisch ontwerp, van barista tot chocolatier als maker krijg je de kans om jouw producten eens uit de webshop of klassieke etalage te halen. Je slaat je vleugels uit en bereikt een ander publiek dan normaal, nieuwe klanten vinden op deze manier misschien de weg naar jouw zaak.
  • Je verkoopt jouw ontwerpen, producten of diensten tussen collega-makers. Wie weet ontstaan er hieruit nieuwe samenwerkingen? We doen er alles aan om een mooie mix van verschillende MKRS te realiseren.
  • Een demo geven kan na overleg ook een optie zijn.
  • Er is plaats voor maximaal 100 standen, we zien het groots!
  • In de tuin van La Brugeoise is er heel wat ruimte voor enkele leuke foodtrucks, zo maken we van de markt-beleving helemaal compleet!
  • We houden het standgeld laag, we willen namelijk elke ondernemer de kans bieden om deel te nemen.
  • Dit aanbod is exclusief geldig voor (oud)-cursisten en docenten van Syntra West die een langlopende ondernemersopleiding volgden, zelfstandig zijn in hoofd of bijberoep is een must..
  • Wij nodigen onze huidige cursisten en oud-cursisten uit op MKRS, daarnaast voorziet Syntra West de nodige commerciële acties via onze websites en Socials. We gaan er ook vanuit dat elke standhouder ook zijn of haar netwerk zal warm maken om een bezoekje te brengen aan het event.

Maakaspect

Met MKRS willen we alle makersberoepen van Syntra West bundelen en presenteren. Voorwaarde om te kunnen deelnemen is dus dat je producten/diensten handgemaakt ofwel ontworpen zijn door de maker/oprichter van het merk. Fabrieksmatig geproduceerde producten zijn bij ons niet aan het juiste adres. Daarnaast dien je ook een ondernemerschapsopleiding gevolgd te hebben bij Syntra West

Representatie

We geven voorrang aan makers die zelf hun producten vertegenwoordigen. Mocht dit niet mogelijk zijn neem dan even contact met ons op. Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit en variatie kan het zijn dat bij een grote hoeveelheid aanmeldingen geen ruimte meer is voor een bepaalde discipline.

Duurzaamheid

We hechten waarde aan duurzaam ondernemen. Dit is geen vereiste, wel een plus en bij een grote hoeveelheid aanmeldingen kan dit doorslaggevend zijn.

Deelname

Deelname aan MKRS kost in 2023 € 150,- (exclusief btw) per maker/merk. Zie onderaan het standhoudersdossier voor alle info.  Een kraam op eigen initiatief delen met een andere maker is mogelijk. De kosten per maker/merk blijven in dat geval gelijk en beiden melden zich aan via onderstaand formulier.

Heb je een toffe workshop of demo te bieden? We kijken graag of we plek voor je hebben! Geef in je aanmelding een duidelijke omschrijving van je plannen.

Lees het standhoudersdossier